POLÍTICA DE PRIVACITAT

Les nostres dades
En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002 , de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa:

Gelats, Torrons i Dolços A. Plá Ferrándiz, SL
B55654834
info@antonioplaferrandiz.com
Tlf: 626272334
Tlf: 977 343 013 (Raval Santa Anna 6)
Tlf: 977 316 556 (Llovera 26)
43201 REUS (TARRAGONA)

Privacitat
Les dades personals dels nostres clients seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal ( LOPD). Aquest Reglament s’aplica tant en cas que vostè accedeixi al nostre lloc web i decideixi simplement navegar pels seus continguts i utilitzar els seus serveis, sense arribar a adquirir cap producte, com si, vostè accedeix a antonioplaferrandiz.com i decideix navegar pels seus continguts utilitzant els serveis que ofereix i adquirint un o diversos productes.

En virtut del que disposa la LOPD, l’informem que mitjançant l’ompliment del nostre formulari les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de titularitat de antonioplaferrandiz.com, per tal de permetre l’execució dels serveis sol·licitats i/o enviar material informatiu , (així com per mantenir-lo informat, inclús per mitjans electrònics, sobre qüestions relacionades a l’activitat de la Companyia i els seus serveis). Les dades seran transferides a servidors segurs allotjats en territori europeu.

Vostè pot exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a info@antonioplaferrandiz.com o bé mitjançant un escrit dirigit a l’adreça postal indicada al final d’aquest document, acompanyant sempre una fotocòpia del seu DNI. En cap cas, i per cap motiu, es comunicaran o divulgaran les seves dades a terceres parts que no siguin part del procés de compra i lliurament.

Les cookies que puguin enviar-se, no s’utilitzaran en cap cas per elaborar perfils de l’ usuari, sinó únicament per facilitar l’ús del lloc i la gestió de les comandes.

Si teniu algunes preguntes o dubtes sobre la nostra política de seguretat i privacitat o respecte a les
pràctiques realitzades al nostre lloc podeu contactar-nos a la següent adreça de correu:  info@antonioplaferrandiz.com